concert: Nana Adjoa in Doornroosje op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
09 OKT
NANA ADJOA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Nana Adjoa

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 oktober 2021.
Dat is 928 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Nana Adjoa in Doornroosje
DEZE Nana Adjoa TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse zangeres en multi-instrumentalist Nana Adjoa maakt, na een succesvolle afronding van haar jazz-opleiding aan het Conservatorium en het spelen in verschillende bands (waaronder Sue the Night), solo dromerige, spannende alternatieve indie doordrenkt met soul en invloeden van trip-hop die moeilijk in een hokje te plaatsen is.

Hoe dan ook, haar nummers zijn altijd te herkennen aan haar eigenzinnige warme stem. Deze horen we ook terug op Adjoa’s recent uitgebrachte debuutalbum Big Dreaming Ants, waarop ze een breed spectrum aan diepgaande thema’s overdenkt, zoals identiteit, liefde en de hedendaagse wereldsamenleving. Veel van de teksten van haar nieuwe album zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven, wat zorgt voor een album dat weelderig, maar toch delicaat, intiem en tegelijkertijd expansief, en humeurig maar hoopvol en bovendien uiterst persoonlijk is.

Foto's van Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te Dope Lemon - 14/09 - Melkweg Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 17-06 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 38 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerd nieuws