concert: Nana Adjoa in Doornroosje op ZATERDAG 09 OKTOBER 2021

  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
09 OKT
NANA ADJOA Rode Zaal, 22:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Nana Adjoa
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nana Adjoa in Doornroosje
Tickets Nana Adjoa:
za 09 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse zangeres en multi-instrumentalist Nana Adjoa maakt, na een succesvolle afronding van haar jazz-opleiding aan het Conservatorium en het spelen in verschillende bands (waaronder Sue the Night), solo dromerige, spannende alternatieve indie doordrenkt met soul en invloeden van trip-hop die moeilijk in een hokje te plaatsen is.

Hoe dan ook, haar nummers zijn altijd te herkennen aan haar eigenzinnige warme stem. Deze horen we ook terug op Adjoa’s recent uitgebrachte debuutalbum Big Dreaming Ants, waarop ze een breed spectrum aan diepgaande thema’s overdenkt, zoals identiteit, liefde en de hedendaagse wereldsamenleving. Veel van de teksten van haar nieuwe album zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven, wat zorgt voor een album dat weelderig, maar toch delicaat, intiem en tegelijkertijd expansief, en humeurig maar hoopvol en bovendien uiterst persoonlijk is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nana Adjoa in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te Wantijpop 2019 Foto Nana Adjoa te Wantijpop 2019 Foto Nana Adjoa te Dope Lemon - 14/09 - Melkweg Foto Nana Adjoa te Dauwpop 2018 Foto Nana Adjoa te Dope Lemon - 14/09 - Melkweg Foto Nana Adjoa te Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
 
Bekijk alle 17 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws