concert: La Pegatina in Doornroosje op VRIJDAG 08 APRIL 2022

  • La Pegatina
    Pinkpop 2013 - Zaterdag
    © Joost Doensen
  • La Pegatina
    Parkpop 2011
    © Maaike van Grol
VR.
08 APR
LA PEGATINA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Hoofdprogramma La Pegatina
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets La Pegatina in Doornroosje
Tickets La Pegatina:
vr 08 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

De Spaanse muzikale feestbouwers komen terug naar Nijmegen en ditmaal voor een show in de rode zaal van Doornroosje. Als een rode lap op een stier zal La Pegatina proberen om het publiek zo snel mogelijk op te hitsen met hun explosieve en dansbare mix van Spaanse traditionele stijlen alsmede ska en punk.

La Pegatina heeft zijn thuisbasis in het bruisende Barcelona. Ooit begonnen ze daar op straat, nu vullen zij er de grootste zalen. Hun muziek is een mengeling van genres die ze in de stad om zich heen hoorde: rumba catalana, ska, punk en música mestiza. Hun doel is iedereen in beweging te krijgen, binnen 3 seconden, met een smile van oor tot oor. Fiesta therapy, amigo!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat La Pegatina in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van La Pegatina

Foto La Pegatina te paaspop 2013 - dag 3 Foto La Pegatina te Pinkpop 2013 - Zaterdag Foto La Pegatina te Paaspop 2014 Foto La Pegatina te paaspop 2013 - dag 3 Foto La Pegatina te Into The Great Wide Open 2011 Foto La Pegatina te Appelpop 2015 - Zaterdag
 
Bekijk alle 52 foto's van La Pegatina

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws