Winnen: 3x2 tickets voor La Pegatina in de Melkweg

La Pegatina
Winnen: 3x2 tickets voor La Pegatina in de Melkweg
Door KayleeV op 01 december 2023 - 10:41 La Pegatina komt terug naar Melkweg in Amsterdam en jij kan daar bij zijn! La Pegatina, gevestigd in het bruisende Barcelona, begon als een straatfenomeen en heeft zich nu opgewerkt tot het veroveren van de grootste zalen, waar ze de atmosfeer laten bruisen. Hun muzikale creaties weerspiegelen een eclectische mix van invloeden uit de stad, waaronder rumba catalana, ska, punk, cumbia en música mestiza. Met als doel om iedereen binnen 3 seconden in beweging te brengen, streven ze naar een aanstekelijke glimlach die van oor tot oor reikt. Het is als een levendige fiesta-therapie, mijn vriend!

Op 10 december 2023 vindt de show plaats en jij kunt er zomaar bij zijn! Podiuminfo mag namelijk 3x2 tickets weggeven voor dit concert!

Om kans te maken op deze tickets hoef je alleen maar een mailtje te sturen met je volledige naam naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'La Pegatina'.

Deze winactie loopt tot en met 6 december.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg

HOLLOW COVES KOMT VOOR TWEE SHOWS NAAR NEDERLANDHet Australische indiefolk duo Hollow Coves speelde in 2022 een bijna...

The Jesus And Mary Chain news

THE JESUS AND MARY CHAIN OP TOUR MET NIEUWSTE ALBUM Het duo The Jesus and Mary Chain viert hun 40-jarig bestaan met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.