concert: José González in Paradiso op ZONDAG 07 NOVEMBER 2021

  • José González
    Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg
    © Tineke Klamer
  • José González
    Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg
    © Tineke Klamer
ZO.
07 NOV
JOSÉ GONZÁLEZ Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma José González
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets José González in Paradiso
Tickets José González:
zo 07 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 30,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Zweeds-Argentijnse singer-songwriter José González brak een jaar of tien geleden door toen zijn nummer Heartbeats (een cover van The Knife) werd gebruikt bij een commercial. De inspiratiebronnen zijn duidelijk hoorbaar in zijn muziek. Verstilde Engelse folk van eind jaren zestig, met Nick Drake als vaandeldrager.

Zijn derde album Vestiges & Claws uit 2015 is door González opgenomen in zijn huis, waardoor de luisterervaring zo mogelijk nog intiemer wordt. Later dit jaar volgt zijn langverwachte vierde soloalbum, ‘Local Valley’. Het album is wederom een album zonder onnodige opsmuk of bombarie. De plaat is opgenomen met slechts een handvol Spaanse gitaren. Gekozen vanwege hun resonanties en het vertrouwde, dromerige geluid dat we van de Zweedse zanger kennen. Daarin schuilt de kracht van González’s muziek. In deze steeds hectischer wordende wereld is een avond José González dan ook een heuse verademing.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat José González in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van José González

Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Jose Gonzalez - 10/12 - TivoliVredenburg Foto José González te Pukkelpop 2006 Foto José González te Roskilde 2008 Foto José González te Roskilde 2008
 
Bekijk alle 13 foto's van José González

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan