concert: Lavinia Meijer in Paard op VRIJDAG 16 JULI 2021

VR.
16 JUL
LAVINIA MEIJER Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Lavinia Meijer

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 23 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 16 juli 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Lavinia Meijer in Paard
Tickets Lavinia Meijer:
vr 16 jul
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika.

Met het oog op de toekomst en met een weg vol uitdagingen voor ons, speelt Lavinia tijdens haar DETOUR tournee muziek van tijdgenoten en haarzelf. "De stilte tussen klanken in vergroot de muziek eromheen. Ondanks de ontstane ruimte tussen ons in raakt muziek ons nog altijd over grote afstanden heen. Een detour, via de muziek van nu.”. Met DETOUR doet ze 12 Nederlandse podia aan. Alle shows worden coronaproof ingericht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lavinia Meijer in Paard plaatsvindt.

Foto's van Lavinia Meijer

Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie Foto Lavinia Meijer te Lavinia Meijer - 10/06 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 9 foto's van Lavinia Meijer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws