concert: Tribute To Charlie Parker: James Carter & Jazz Orchestra Of The Concer in Concertgebouw op ZATERDAG 17 JULI 2021

ZA.
17 JUL
TRIBUTE TO CHARLIE PARKER: JAMES CARTER & JAZZ ORCHESTRA OF THE CONCER Grote Zaal, 21:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021
Concert uitverkocht
Tribute To Charlie Parker: James Carter & Jazz Orchestra Of The Concer in Concertgebouw is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 17 jul
Tribute to Charlie Parker: James Carter & Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Concertgebouw, Amsterdam
€ 40,00

EXTRA INFORMATIE

Charlie Parker
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw eert de legendarische Charlie Parker. 101 jaar geleden werd de vader van de bebop geboren. Nog altijd is zijn invloed fenomenaal. ‘Als hij langer geleefd had, zou hij de muziek verder gebracht hebben dan wij kunnen bevroeden.’ Dat zei saxofonist James Carter, die vanavond in de huid van Parker kruipt. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, de ‘bigband van de toekomst’, wordt geleid door Rob Horsting.

James Carter
De Amerikaan James Carter verzamelt en bespeelt vintage saxofoons in alle soorten en maten. De jazzmusicus won vele prijzen en nam een grote stapel albums op. Hij wordt geprezen om zijn improvisatievermogen en flexibiliteit. Vandaag speelt hij bekende en onbekende nummers van een van zijn grootste inspiratiebronnen, Charlie ‘Yardbird’ Parker.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Concertgebouw in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tribute To Charlie Parker: James Carter & Jazz Orchestra Of The Concer in Concertgebouw plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws