concert: Kevin & The Animals in Doornroosje op VRIJDAG 08 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kevin & The Animals
    Pinkpop 2023 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Kevin & The Animals
    Kevin & The Animals - 07/10 - TivoliVredenburg
    © Eva Ruiten


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kevin & The Animals in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
08 OKT
KEVIN & THE ANIMALS Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Kevin & The Animals
Concert uitverkocht
Kevin & The Animals in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 08 okt
Kevin & The Animals On Tour: Kevin (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Kevin did it again: voor de derde keer op rij wist hij met ‘Animal Stories’ een nummer 1 album binnen te slepen. Naast acht solo-tracks staan er ook acht samenwerkingen op de plaat met artiesten als Frenna, Ronnie Flex en Hef.

Daarnaast bracht Kevin nog drie singles uit, die stuk voor stuk top-posities bereikten in de charts. Kevin werkte samen met Lijpe en Yade Lauren. Voor de meest recente ‘Ik Kom Je Halen’, werden Josylvio en Idaly ingeschakeld.

De producties op de plaat zijn door verschillende top-producers samengesteld. Met name Carlos Vrolijk, Trobi en Spanker, maar ook first-time-collabs, waaronder met Jordan Wayne en Jack $hirak. Alle zestien tracks komen als een perfecte blend samen op ‘Animal Stories’. Er is geen twijfel over mogelijk dat Kevin zijn stempel heeft gedrukt op de scene en in de hitlijsten met rasechte hiphop.

Foto's van Kevin & The Animals

Foto Kevin & The Animals te Dauwpop 2022 Foto Kevin & The Animals te Kevin & The Animals - 07/10 - TivoliVredenburg Foto Kevin & The Animals te Pinkpop 2023 - Zaterdag Foto Kevin & The Animals te Kevin & The Animals - 21/05 - Ahoy Foto Kevin & The Animals te WOO HAH x Rolling Loud 2022 - zaterdag Foto Kevin & The Animals te Kevin & The Animals - 07/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 32 foto's van Kevin & The Animals

Gerelateerd nieuws