concert: Karnivool in 013 op ZATERDAG 30 APRIL 2022

ZA.
30 APR
KARNIVOOL Next, 19:00 uur 013, Tilburg
2022
Hoofdprogramma Karnivool

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 23 september 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 30 april 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karnivool in 013
Tickets Karnivool:
za 30 apr
013, Tilburg
€ 25,40

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Met hun veelgeprezen debuut 'Themata' uit 2005 en de baanbrekende opvolger 'Sound Awake', wist de Australische band Karnivool zich te vestigen als een van de grootste krachten binnen de moderne progrock. Toch duurde het tot 2010 voordat de band voor hun eerste show speelde op Europese grond. Met ijzersterke shows op festivals als Download, SXSW, Hurricane wist de band de verwachtingen waar te maken. Voor hun laatste album gooide de band nog een schepje erbovenop. Voor hun derde album 'Asymmetry' trok de band met de legendarische producer Nick DiDia Byron (bekend als producer van o.a. Rage Against The Machine, Neil Young en Mastodon) Bay's Studios 301 in. Ook op deze plaat wist de band zich weer verder te ontwikkelen en geliefder te maken in de prog scene. We zijn dan ook enorm blij dat de Ozzies vanavond eindelijk hun 013 debuut maken met de eerste clubshow sinds 2015(!).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de 013 in Tilburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karnivool in 013 plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan