Karnivool naar 013 voor clubshow in september

karnivool
Karnivool naar 013 voor clubshow in september
Door KaylynB op 25 november 2020 - 12:43 De Australische progessieve rockband Karnivool komt voor een optreden naar 013 in Tilburg. Ze treden op vrijdag 23 september op in zaal Next.

Het is alweer meer dan 5 geleden dat Karnivool in Nederland aan het werk te zien is. In 2015 speelden de Australiërs in de Melkweg. In 2014 stond de band op festivals als Rock Am Ring en Sonisphere. Met hun veelgeprezen debuut 'Themata' uit 2005 en de opvolger 'Sound Awake', had Karnivool zich gevestigd binnen de moderne progrock.

Het duurde tot 2010 voordat de band voor hun eerste show speelde op Europese grond. Met shows op festivals als Download, SXSW, Hurricane. Voor hun derde album 'Asymmetry' trok de band met de producer Nick DiDia Byron (bekend als producer van o.a. Rage Against The Machine, Neil Young en Mastodon) Bay's Studios 301 in.

Kaartjes voor dit concert van Karnivool zijn verkrijgbaar vanaf 27 november 10:00 uur. Ze kosten 25.50 euro per stuk. Via de onderstaande ticketlink zorg je dat je aanwezig bent.
23-09-2021 - Karnivool - 013, Tilburg (tickets)

Wil je een mail ontvangen voor de voorverkoop van dit concert? dat kan met deze ticket-reminder.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Michelle David 1

MICHELLE DAVID & THE GOSPEL SESSIONS MET DE 'IT'S A... Michelle David & The Gospel Sessions brengt op 4 december een...

YIN YIN

YĪN YĪN NOG IN 2020 EEN AANTAL PODIA LANGS VOOR... YĪN YĪN is komende december nog te zien in een aantal Nederlandse poppodia....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.