concert: Nass in Kroepoekfabriek op ZATERDAG 24 APRIL 2021

ZA.
24 APR
NASS 19:00 uur Kroepoekfabriek, Vlaardingen
2021
Hoofdprogramma Nass

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 april 2021.
Dat is 1095 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Nass in Kroepoekfabriek
DEZE Nass TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 24 apr
Kroepoekfabriek, Vlaardingen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

De laatste in de serie van testevenementen is Nass. De rapper scoorde in amper een jaar tijd miljoenen streams en views en gaat nu ook live los. Op 24 april zie je hem in De KF.

De jonge rapper debuteerde midden in een pandemie met de debuutsingle ‘3asses’ en is nu al niet meer weg te denken in de rapscene. De Nederlands-Marokkaanse mc uit Vlaardingen valt op door zijn aggressieve flow en overtuigende delivery. De echte kers op de taart is de ijzersterke storytelling. Hij rapt over gebeurtenissen in zijn leven en dat komt binnen. Goede voorbeelden zijn tracks als ’20 jaar’ en ‘Realiteit’. Met lines en verhalen die zich volgens ons kunnen meten met de grootsten in de scene heeft Nass een mooie toekomst in het verschiet. Zijn reis is reeds gestart bij het label Ismo Music, waar Nass zich 100% thuis voelt. Zijn show in De KF wordt zijn allereerste ooit, met recht een mijlpaal.