event: De Duivel Ligt Altijd Op De Loer - Harry De Jong in Q-Factory op ZONDAG 24 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Duivel Ligt Altijd Op De Loer - Harry De Jong in Q-Factory) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
24 OKT
DE DUIVEL LIGT ALTIJD OP DE LOER - HARRY DE JONG Grote Zaal, 15:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 24 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 24 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

Hij mediteerde in Berlijn met Donovan, rookte in Texas een jointje met Willie Nelson, betrapte in Los Angeles John Lee Hooker met drie vriendinnen, zat in Londen op de stoel waarop Mick Jagger net wilde plaatsnemen, hing dronken in de heg na een middagje doorzakken bij Ron Wood thuis, werd in Manchester door een beveiliger uit de tuin gesleurd van Thake That lid Jason Orange en kreeg van Hamburg tot Parijs privé optredens van Joe Cocker, Joni Mitchell, Linda Gail Lewis en The Dubliners. Harry de Jong was ook de laatste Europese journalist die uitgebreid met Johnny Cash sprak, vlak voor diens dood.

Harry de Jong: geboren in 1952 in het Friese Oudeschoot maakte de afgelopen 45 jaar een fascinerende reis door de internationale muziekindustrie. Hij schrijft/ schreef voor Friesch Dagblad, GPD, Lust For Life ( Revolver), OOR, Humo en de Australische editie van de Rolling Stone.

Overal kwam de Jong backstage, in een hotelkamer of bij de groten der aarde thuis op de bank en bracht hij een aantal hoogtepunten uit in het boek met de titel ‘De Duivel Ligt Altijd Op De Loer’.