concert: The Vices in Paard op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Vices in Paard) verplaatst naar zondag 27 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
THE VICES Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma The Vices
Concert uitverkocht
The Vices in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Je kunt zomaar een succesvolle sitcomserie filmen rondom het Groningse gezelschap The Vices. Bij veel sitcoms draait het namelijk om vier hoofdfiguren die qua persoonlijkheid behoorlijk van elkaar verschillen, maar toch door dik en dun met elkaar opgescheept blijven. Met een arsenaal ijzersterke, goed uitgevoerde indiepopsongs omarmt The Vices het plezier en de pure ondeugendheid op het podium, wat vaak leidt tot leuke onderonsjes.

Momenteel gaat het succes rondom The Vices als een trein en dat is vrij bijzonder; deze band krijgt heel veel voor elkaar met een doortastende, bevlogen DIY-mentaliteit. Met o.a. een 3FM Serious Talent stempel en 3voor12’s Album van de Week op zak lijken de mogelijkheden grenzeloos.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te Vicefest 2021 Foto The Vices te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto The Vices te Dauwpop 2022 Foto The Vices te Vicefest 2022 Foto The Vices te 3FM Awards 2022 Foto The Vices te Bevrijdingsfestival Overijssel 2023
 
Bekijk alle 59 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws