concert: Árstíðir in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 06 AUGUSTUS 2021

VR.
06 AUG
ÁRSTÍÐIR 17:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Toegang 18,50

EXTRA INFORMATIE

Árstíðir combineert klassieke en folkinvloeden combineert met weelderige zang en akoestische instrumenten. De IJslandse band is al sinds hun titelloze debuut uit 2009 een groot succes in eigen land. Árstíðir’s muziek overschrijdt genres maar kan het beste worden omschreven als door klassiek beïnvloedde indie folk rock en pop. Of ze nu op een treinstation in Duitsland, een concerthal in Rusland of thuis in Reykjavík optreden, hun muziek betovert altijd.

Gekenmerkt door hun loepzuivere vocale harmonieën, laat Árstíðir een verfijnd organisch geluid horen waarbij traditionele geluiden hand in hand gaan met moderne elektronische arrangementen. De band is sinds het begin van dit jaar bezig met de opnames voor het zevende studioalbum. Een album dat nog een andere muzikale kleur belooft te introduceren in het Ástíðir-spectrum. De eerste single ‘All Is Well’ is in februari uitgebracht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Árstíðir in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.