concert: Árstíðir in Openluchttheater De Goffert op VRIJDAG 06 AUGUSTUS 2021

  • Árstíðir
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten
  • Árstíðir
    Iceland Airwaves 2015
    © Erik Luyten
VR.
06 AUG
ÁRSTÍÐIR 17:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Árstíðir
Toegang 18,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 augustus 2021.
Dat is 992 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Árstíðir combineert klassieke en folkinvloeden combineert met weelderige zang en akoestische instrumenten. De IJslandse band is al sinds hun titelloze debuut uit 2009 een groot succes in eigen land. Árstíðir’s muziek overschrijdt genres maar kan het beste worden omschreven als door klassiek beïnvloedde indie folk rock en pop. Of ze nu op een treinstation in Duitsland, een concerthal in Rusland of thuis in Reykjavík optreden, hun muziek betovert altijd.

Gekenmerkt door hun loepzuivere vocale harmonieën, laat Árstíðir een verfijnd organisch geluid horen waarbij traditionele geluiden hand in hand gaan met moderne elektronische arrangementen. De band is sinds het begin van dit jaar bezig met de opnames voor het zevende studioalbum. Een album dat nog een andere muzikale kleur belooft te introduceren in het Ástíðir-spectrum. De eerste single ‘All Is Well’ is in februari uitgebracht.

Foto's van Árstíðir

Foto Árstíðir te Nordic Delight 2014 Foto Árstíðir te Árstíðir - 06/08 - Openluchttheater De Goffert Foto Árstíðir te Nordic Delight 2014 Foto Árstíðir te Árstíðir - 06/08 - Openluchttheater De Goffert Foto Árstíðir te Árstíðir - 06/08 - Openluchttheater De Goffert Foto Árstíðir te Iceland Airwaves 2015
 
Bekijk alle 11 foto's van Árstíðir

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest