Árstíðir op tour door Nederland (o.a. Cacaofabriek en Paradiso Noord)

Arstidir 2
Árstíðir op tour door Nederland (o.a. Cacaofabriek en Paradiso Noord)
Door ThomasS op 09 oktober 2018 - 13:56 De IJslandse band Árstíðir stond al snel na de release van hun debuut bovenaan de IJslandse hitlijsten. De sound is te omschrijven als indie- en folkrock met invloeden uit de klassieke muziek.

In 2016 deed de groep een speciale theatertour in Nederland samen met Anneke van Giersbergen en eind 2017 was er een uitgebreide Europese tour met Sólstafir en Myrkur. Árstíðir is sinds dit weer jaar terug in de originele trio-bezetting, waarin ze tien jaar geleden begonnen.

In maart 2018 verscheen het liedje ‘While This Way’, afkomstig van hun vierde album ‘Nivalis’, dat deze zomer verscheen. Nivalis betekent in het Latijn 'als sneeuw' en daarom keert de band in december terug naar Nederland voor een reeks intieme kerstshows.

04-12-2018 - Cacaofabriek, Helmond (tickets)
15-12 Fluid Festival, Maastricht
15-12 tba, Arnhem
16-12-2018 - Noorderkerk, Sneek
16-12-2018 - Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (tickets)




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Broederliefde

BROEDERLIEFDE TE ZIEN MET 'WE MOETEN DOOR 2' TOUR...Aankomend jaar is Broederliefde te zien bij verschillende podia met de 'We...

joe jackson 23

JOE JACKSON VOOR SHOWS NAAR NEDERLAND (O.A.... In Nederland is Joe Jackson vooral bekend geworden door de albums Night...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.