concert: De Amsterdamse Zomer: Jeroen van der Boom in Olympisch Stadion op ZATERDAG 03 JULI 2021

  • Jeroen van der Boom
    Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
    © Tim van Veen
ZA.
03 JUL
DE AMSTERDAMSE ZOMER: JEROEN VAN DER BOOM 20:00 uur Olympisch Stadion, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Jeroen van der Boom

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Niemand kon de afgelopen tien jaar om Jeroen van der Boom heen. Met zijn platina status bekroonde album ‘Jij Bent Zo’ zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart als veelzijdig talent en speelde hij binnen een jaar tweemaal een bomvolle AFAS Live plat. In 2019 bracht Jeroen veel nieuwe muziek uit, was hij in verschillende televisieprogramma’s te zien en stond hij in april vier keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op woensdag 14 april 2021 20:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Olympisch Stadion in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Amsterdamse Zomer: Jeroen van der Boom in Olympisch Stadion plaatsvindt.

Foto's van Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Vrienden van Amstel Live 2008 Foto Jeroen van der Boom te Toppers in Concert - 22/5 - ArenA Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 11 foto's van Jeroen van der Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws