concert: Testevent: YIN YIN in Fluor op ZATERDAG 24 APRIL 2021

  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
ZA.
24 APR
TESTEVENT: YIN YIN Grote Zaal, 20:00 uur Fluor, Amersfoort
2021
Hoofdprogramma YIN YIN

Dit concert ging door ondanks eventuele corona-maatregelen

Let op! Volgens onze informatie ging dit concert door ondanks eventuele corona-maatregelen. Mogelijk is de aanvangstijd gewijzigd, wordt er voldoende afstand gehandhaafd, is er een negatieve test verplicht of is dit concert onderdeel van een (Fieldlab) experiment.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 april 2021.
Dat is 1069 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Testevent: YIN YIN in Fluor
DEZE Testevent: YIN YIN TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 24 apr
Fluor, Amersfoort
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Wereldmuziek, Thaise funk, psych pop, disco en electronica worden door de Limburgse band YIN YIN moeiteloos met elkaar verbonden. In de zomer van 2017 begonnen Kees Berkers, en Yves Lennertz met het schrijven en opnemen van nummers in een balletschool in een afgelegen dorp. Beiden zijn ze echte platenverzamelaars, met beiden een grote collectie die elk muzikaal tijdperk en genre omvat. Met Zuidoost-Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70 als belangrijke inspiratiebron, maar ook eigen muzikale achtergrond en interesses zijn hoorbaar. De opnames die volgden resulteerden in een geweldige set van nummers met wereldmuziek, elektronisch, funk en disco-invloeden.

Foto's van YIN YIN

Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019 Foto YIN YIN te Yes In My Backyard 2021 Foto YIN YIN te Life I Live 2019 Foto YIN YIN te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto YIN YIN te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 22 foto's van YIN YIN

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws