concert: ADE: Markus Schulz Open To Close in Melkweg op VRIJDAG 15 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (ADE: Markus Schulz Open To Close in Melkweg) verplaatst naar vrijdag 21 oktober 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 OKT
ADE: MARKUS SCHULZ OPEN TO CLOSE Rabozaal, 23:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Markus Schulz

EXTRA INFORMATIE

Trance-grootheid Markus Schulz komt voor de vijfde keer met zijn Open To Close set naar ADE! De Duits geboren, maar in Miami woonachtige Markus Schulz wordt gezien als één van de hardst werkende DJ's in de dance industry. Met zijn donkere, kenmerkende stijl, is hij verantwoordelijk voor vele trance hits, waaronder 'Love Rain Down' en 'Not The Same'. Naast vele samenwerkingen met o.a. Armin Van Buuren heeft Markus Schulz een eigen label ColdHarbour Recordings en host hij een eigen radio programma, Global DJ Broadcast, hét trance platform van de EDM wereld. De prestigueze Schulz heeft een overweldigende passie voor trance, en is overduidelijk nog lang niet klaar om hiermee te stoppen!

Gerelateerd nieuws