concert: Ásgeir in TivoliVredenburg op DONDERDAG 21 APRIL 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Ásgeir
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ásgeir in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
21 APR
ÁSGEIR Grote Zaal, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Ásgeir

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 17 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 21 april 2022.

EXTRA INFORMATIE

De IJslandse singer-songerwriter Ásgeir Trausti Einarsson, beter bekend als Ásgeir, verkocht in zijn thuisland zo veel exemplaren van zijn debuutalbum Dýrð í dauðaþögn (2012) dat naar schatting een op de tien inwoners het in huis heeft. Inmiddels heeft Ásgeir ook de rest van de wereld veroverd met zijn meestal in falsetstem gezongen, warme folktronica. Begin dit jaar verscheen zijn nieuwe album Bury The Moon, een break-upplaat die Ásgeir in zijn eentje schreef in een blokhut in de uitgestrekte IJslandse natuur. Geschikt voor liefhebbers van Bon Iver, RY X en James Vincent McMorrow!

Foto's van Ásgeir

Foto Ásgeir te Ásgeir - 21/02 - De Duif Foto Ásgeir te Ásgeir - 10/08 - Openluchttheater Caprera Foto Ásgeir te Ásgeir - 19/10 - TivoliVredenburg Foto Ásgeir te Ásgeir Trausti - 17/7 - Bitterzoet Foto Ásgeir te Zuiderpark Live: Ásgeir - 11/06 - Zuiderparktheater Foto Ásgeir te Zuiderpark Live: Ásgeir - 11/06 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 79 foto's van Ásgeir

Gerelateerd nieuws