IJslandse zanger Ásgeir naar Amsterdam, Nijmegen en Den Haag

review: Ásgeir - 18/02 - Theater Rotterdam Ásgeir
IJslandse zanger Ásgeir naar Amsterdam, Nijmegen en Den Haag
Door sjoertb op 09 maart 2023 - 10:17 Ásgeir komt in juni naar Nederland. De uit IJsland afkomstige artiest zal optredens geven in Amsterdam, Nijmegen en Den Haag.

In 2013 trad Ásgeir op tijdens Eurosonic Noorderslag en een jaar later keerde hij terug naar Groningen om tijdens hetzelfde festival de European Boarder Breakers Award in ontvangst te nemen. Optredens op onder andere Into The Great Wide Open Festival, Best Kept Secret Festival en uitverkochte shows in Paradiso Amsterdam en in het Amsterdamse Bos volgden.

Ásgeir heeft als de snelst verkopende artiest van IJslandse bodem niet alleen drie nummer 1 hits op zijn naam staan, ook heeft inmiddels 4 Icelandic Music Awards (Best Album, Best Newcomer, Public Choice & Online Achievement), een Icelandic Kraumur Award en een nominatie voor de prestigieuze Nordic Music Prize in de wacht gesleept.

De concerten:
08-06-2023 - Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (tickets)
09-06-2023 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
11-06-2023 - Zuiderparktheater, Den Haag (tickets)

Op vrijdag 10 maart start de voorverkoop.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Motorpsycho

MOTORPSYCHO IN OKTOBER NAAR TILBURG, UTRECHT EN ZWOLLEDe Noorse rockband Motorpsycho zal dit najaar naar Nederland komen. In...

AmsterdamConcertgebouwnws

PROGRAMMA VRIENDENLOTERIJ ZOMERCONCERTEN 2023... Het programma van de Zomerconcerten van de VriendenLoterij is bekend. In het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.