concert: Leprous in Rockhal op WOENSDAG 08 DECEMBER 2021

  • Leprous
    ProgPower Europe 2015
    © Nico Reinders
  • Leprous
    Roadburn 2013
    © Erik Luyten
WO.
08 DEC
LEPROUS Main Hall Rockhal, Esch zur Alzette
2021
Hoofdprogramma Leprous

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 08 december 2021.
Dat is 842 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Leprous in Rockhal
DEZE Leprous TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 08 dec
Rockhal, Esch zur Alzette
€ 32,80

EXTRA INFORMATIE

Het Noorse Leprous is de status van belofte inmiddels voorbij en hoort momenteel tot de top van de wereldwijde progrock en -metal. Alle platen van de band zijn door de pers de hemel in geschreven en terecht. De band bestaat inmiddels alweer twintig (!) jaar. De eerste EP verscheen in 2004, het eerste volledige album in 2006.

De Noren nemen je mee op een avontuurlijke trip door een fantastisch gecomponeerd muzikaal landschap waarin techniek, emotie en overgave bij elkaar komen. Live staat de band garant voor een hard en snaarstrak optreden met creatieve uitspattingen om je vingers bij af te likken. Op het album ‘Malina’ uit 2017, kiest de band voor een meer rock georiënteerd geluid. Maar ook hier hoor je ook hier het typische kenmerkende Leprous geluid: kraakheldere zang melodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow.

Foto's van Leprous

Foto Leprous te Leprous Voyager Earthside - 4/4 - Duycker Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te Leprous + Agent Fresco - 25/09 - Neushoorn Foto Leprous te Agent Fresco / Leprous - 1/11 - Patronaat Foto Leprous te ProgPower Europe 2015
 
Bekijk alle 78 foto's van Leprous

Gerelateerd nieuws