concert: Porridge Radio in Vera op VRIJDAG 01 APRIL 2022

VR.
01 APR
PORRIDGE RADIO Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2022
Hoofdprogramma Porridge Radio

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 18 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 01 april 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Porridge Radio in Vera
Tickets Porridge Radio:
vr 01 apr
Vera, Groningen
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Ooit in Brighton begonnen als slaapkamerproject van frontvrouw Dana Margolin, nu uitgegroeid tot volwaardige band: Porridge Radio. In 2016 verscheen het in een tuinhuisje opgenomen album 'Rice, Pasta And Other Fillers' waarin we ons al mochten laten meeslepen in de melodieuze en emotionele lo-fi popliedjes met rafelige punk randjes.

In maart 2020 volgde hun eerste studio album ‘Every Bad’ waarin de zee een belangrijke rol speelt en terug komt in verschillende nummers, zoals in “Circling”. Hierin gebruikt Margolin repetitieve golven aan een kust als metafoor voor het accepteren van een situatie door te blijven herhalen dat het oké is. Het album straalt, net als de zee, een bepaalde rust uit, maar weet tegelijk ook woelig en onstuimig voor de dag te komen.

Eerder stonden ze al op Dauwpop en ze zijn geboekt voor het komende Londin Calling Festival. In 2021 is VERA aan de beurt en mogen we ons laten verwennen door deze absurdistische DIY-band.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Porridge Radio in Vera plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan