concert: Porridge Radio in Vera op ZONDAG 18 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Porridge Radio
    Best Kept Secret 2022 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven
  • Porridge Radio
    Best Kept Secret 2022 - zaterdag
    © Serge Hasperhoven


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Porridge Radio in Vera) verplaatst naar vrijdag 01 april 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
18 APR
PORRIDGE RADIO Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2021
Hoofdprogramma Porridge Radio

EXTRA INFORMATIE

Ooit in Brighton begonnen als slaapkamerproject van frontvrouw Dana Margolin, nu uitgegroeid tot volwaardige band: Porridge Radio. In 2016 verscheen het in een tuinhuisje opgenomen album 'Rice, Pasta And Other Fillers' waarin we ons al mochten laten meeslepen in de melodieuze en emotionele lo-fi popliedjes met rafelige punk randjes.

In maart 2020 volgde hun eerste studio album ‘Every Bad’ waarin de zee een belangrijke rol speelt en terug komt in verschillende nummers, zoals in “Circling”. Hierin gebruikt Margolin repetitieve golven aan een kust als metafoor voor het accepteren van een situatie door te blijven herhalen dat het oké is. Het album straalt, net als de zee, een bepaalde rust uit, maar weet tegelijk ook woelig en onstuimig voor de dag te komen.

Eerder stonden ze al op Dauwpop en ze zijn geboekt voor het komende Londin Calling Festival. In 2021 is VERA aan de beurt en mogen we ons laten verwennen door deze absurdistische DIY-band.

Foto's van Porridge Radio

Foto Porridge Radio te Best Kept Secret 2022 - zaterdag Foto Porridge Radio te Best Kept Secret 2022 - zaterdag Foto Porridge Radio te Best Kept Secret 2022 - zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Porridge Radio