concert: Balthazar (Be) in TivoliVredenburg op ZATERDAG 25 SEPTEMBER 2021

  • Balthazar (Be)
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
  • Balthazar (Be)
    [PIAS] Nites 2011
    © Yannick Putz
ZA.
25 SEP
BALTHAZAR (BE) Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Balthazar (Be)
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Balthazar (Be) in TivoliVredenburg
Tickets Balthazar (Be):
za 25 sep
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 33,25

EXTRA INFORMATIE

De Belgische band Balthazar is met hun stijlvolle alt-pop al jaren een van de smaakmakers in de indierock van de lage landen. Met elk album lijkt Balthazar zichzelf opnieuw uit te vinden, en zo bestrijkt de band inmiddels het hele spectrum van groovende indierock via poppy tunes tot Serge Gainsbourg-achtige barok. Na het hypnotiserende vierde album Fever (2019) is Balthazar weer een andere weg ingeslagen, zoals is te horen op het nieuwe werk, soulful en filmisch met spannende falsetzang en melodieën die al na één keer luisteren in je kop zitten. Vrijdag 26 februari verschijnt de gloednieuwe plaat Sand!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Balthazar (Be) in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Balthazar (Be)

Foto Balthazar (Be) te Lowlands 2015 - zaterdag Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 14/02 - Maassilo Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 03/11 - Annabel Foto Balthazar (Be) te [PIAS] Nites 2011 Foto Balthazar (Be) te Down The Rabbit Hole - dag 2 Foto Balthazar (Be) te Balthazar (Be) - 12/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 153 foto's van Balthazar (Be)

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws