concert: Balthazar (Be) in Paradiso op DINSDAG 28 SEPTEMBER 2021

  • Balthazar (Be)
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
  • Balthazar (Be)
    [PIAS] Nites 2011
    © Yannick Putz
DI.
28 SEP
BALTHAZAR (BE) Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Balthazar (Be)
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Balthazar (Be) in Paradiso
Tickets Balthazar (Be):
di 28 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

De Vlaamse indiepopband Balthazar keert in september 2021 terug naar Amsterdam voor twee concerten in Paradiso. De vijfkoppige formatie rondom voormannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004 en wist door hun harde werk, ijzersterke liveshows en gewoonweg het feit nog nooit een slecht album gemaakt te hebben in gestaag tempo uit te groeien tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes wat reikt tot ver buiten de grenzen van de Benelux. Rampjaar 2020 heeft Balthazar niet stilgezeten, maar besteed aan het schrijven van hun nieuwe langspeler ‘SAND’, die op 26 februari het levenslicht zal zien.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Balthazar (Be) in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Balthazar (Be)

Foto Balthazar (Be) te Crammerock festival 2019 Foto Balthazar (Be) te Best Kept Secret 2015 - Zaterdag Foto Balthazar (Be) te Balthazar - 07/03 - AFAS Live Foto Balthazar (Be) te [PIAS] Nites 2011 Foto Balthazar (Be) te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Balthazar (Be) te Where The Wild Things Are 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 153 foto's van Balthazar (Be)

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws