concert: Arlo Parks in TivoliVredenburg op VRIJDAG 10 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Arlo Parks in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
10 DEC
ARLO PARKS Pandora, 19:45 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Arlo Parks

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 30 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 10 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Londense altpop-zangeres Arlo Parks stond de afgelopen jaren op veel ones to watch-lijstjes – niet voor niets, want met onweerstaanbare singles als Cola en Eugene maakte ze veel indruk. Haar muziek valt te herkennen aan de ontspannen, soulvolle sound met poëtische teksten en haar serene stemgeluid. Op haar recente single Hurt – die ze ook bij de befaamde Colors videoserie heeft kunnen spelen – klinken de vertrouwde, donkere bassen maar hoor je op de achtergrond ook wat blazers, en het tempo ligt wat hoger. In januari 2021 volgt haar debuutalbum!

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws