Arlo Parks komt met haar debuutalbum naar Botanique, TivoliVredenburg en de Melkweg

Arlo Parks
Arlo Parks komt met haar debuutalbum naar Botanique, TivoliVredenburg en de Melkweg
Door JenitaPostma op 26 oktober 2020 - 11:46 De Londense altpop-zangeres Arlo Parks komt met een UK / EU tour voor haar debuutalbum "Collapsed In Sunbeams", die in januari 2021 uitkomt, naar Nederland en België toe. Haar eerste optreden van de tour gaat dan ook plaatsvinden in Le Botanique te Brussel op 9 april 2021. Vele optredens later komt ze op 30 april naar TivoliVredenburg in Utrecht en op 1 mei naar de Melkweg in Amsterdam.

De jonge poëet, zangeres en producer maakte een indrukwekkend debuut met 'Cola', een single waarop ze pop, soul en r&b op eigenwijze manier door de mangel haalt. Met haar zachte en jazzy stem doet ze een beetje denken aan Jorja Smith, terwijl haar teksten herkenbare verhalen vertellen over een generatie die zonder twijfel te snel volwassen moet worden. Haar muziek valt te herkennen aan de ontspannen, soulvolle sound met poëtische teksten en haar serene stemgeluid.

De kaartverkoop van de tour zal aankomende vrijdag 30 oktober van start gaan, de prijs van een ticket zal rond de 19 euro bedragen.

09-04-2021 - Botanique, Brussel
30-04-2021 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
01-05-2021 - Melkweg, Amsterdam (tickets)




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Soen news

SOEN KOMT IN APRIL NAAR DE MELKWEGDe prog- metal band Soen dat bestaat uit voormalige leden van Death, Opeth...

Daniel Romano

COUNTRY-ZANGER DANIEL ROMANO VOOR VIER SHOWS NAAR... Daniel Romano is een Canadese countryzanger. in 2013 won hij al een Juno...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.