concert: Arlo Parks in Melkweg op DONDERDAG 09 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Arlo Parks
    Pukkelpop 2022 - zaterdag
    © Linde Dorenbos
  • Arlo Parks
    Lowlands 2022 - zondag
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Arlo Parks in Melkweg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
09 DEC
ARLO PARKS OZ, 19:30 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Arlo Parks

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 01 mei 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 09 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

Naar haar debuutalbum werd al vanaf de start uitgekeken, inmiddels zijn Billie Eilish en Phoebe Bridgers ook fan van de zijdezachte indiefolk en adembenemende stem van Arlo Parks. De zelfbenoemde tomboy uit Zuid-Londen laat zich met haar Nigeriaanse, Tsjadische en Franse roots rijkelijk inspireren door gedichten, spoken word, maar ook artiesten als Sufjan Stevens en King Krule – met hier en daar een emo-referentie.

Waar Parks in eerdere songs ‘Super Sad Generation’ en ’Cola’ nog worstelde met haar identiteit als biseksuele tiener, benadert ze diezelfde struggles op ‘Green Eyes’ (ft. Clairo) positief vanuit zelfverkenning, zelfacceptatie en adolescentie. Op 29 januari is haar debuutalbum "Collapsed In Sunbeams" een feit, gevolgd door een show in de OZ in het voorjaar.

Foto's van Arlo Parks

Foto Arlo Parks te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Arlo Parks te Pukkelpop 2022 - zaterdag Foto Arlo Parks te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Arlo Parks te Best Kept Secret Festival - Zondag Foto Arlo Parks te Sziget 2023 - Zondag Foto Arlo Parks te Lowlands 2022 - zondag
 
Bekijk alle 22 foto's van Arlo Parks

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws