concert: I Like Trains Kompromat Touw in Baroeg op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (I Like Trains Kompromat Touw in Baroeg) verplaatst naar zaterdag 22 oktober 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 OKT
I LIKE TRAINS KOMPROMAT TOUW 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma I Like Trains
Toegang VVK €19.00. ENTREE €20.00
Concert uitverkocht
I Like Trains Kompromat Touw in Baroeg is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Miserable since 2004’. Met maar liefst 5 albums, 4 EP’s en een shitload aan singles komt de Engelse alternatieve postrockformatie I Like Trains naar Baroeg voor een avondje Wavefest. Hun muziek werd eerder gebruikt voor diverse reclames, Hollywood film trailers en zelfs in een aflevering van CSI Miami. In 2016 bracht de band hun eigen film ‘A divorce before marriage’ uit dat een inkijkje gaf in het privéleven van de bandleden en het proces van opnemen van het album ‘The Shallows’. Met zoveel wapenfeiten op zak zou de band natuurlijk naast hun schoenen kunnen lopen maar niets is minder waar, hun mentaliteit van ‘geen woorden maar daden’ past perfect in de stad waar deze leus groot is geworden en dat ook nog eens op loopafstand van station Lombardijen!

Gerelateerd nieuws