concert: Rats on Rafts in Doornroosje op DONDERDAG 15 APRIL 2021

  • Rats on Rafts
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
DO.
15 APR
RATS ON RAFTS Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 26 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 15 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rats on Rafts in Doornroosje
Tickets Rats on Rafts:
do 15 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse band Rats on Rafts komt in januari met hun nieuwe album getiteld Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths.

Het album geeft een gefragmenteerde kijk op de belevenissen in de wereld van Rats on Rafts. Van een tour door Japan, tot het verloren raken tussen dromen en de realiteit. Er is een constant getouwtrek tussen de werkelijkheid en fictie. De eerste single van het album heet Tokyo Music Experience, een nummer dat ontstaan is na de tour met Franz Ferdinand door Japan in 2018. “Diep onder de indruk van onze tijd in Tokyo was het moeilijk terug te zijn in Nederland. Alle impressies bleven muurvast als een bonk energie boven ons zweven. Op een dag explodeerde deze, en daaruit ontstond Tokyo Music Experience.

De afgelopen jaren heeft de band wereldwijd veel getoerd met optredens op onder andere Liverpool Psych Fest (UK), Best Kept Secret (NL), Reeperbahn (DE), Primavera (SP) en Glastonbury Festival (UK).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rats on Rafts in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te Motel Mozaique 2012 Foto Rats on Rafts te Baroeg Open Air 2015 Foto Rats on Rafts te Beeckestijn Pop 2012 Foto Rats on Rafts te Franz Ferdinand -03/09 - Doornroosje Foto Rats on Rafts te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Rats on Rafts te Eindhoven Psych Lab 2016
 
Bekijk alle 62 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws