concert: Rats on Rafts in Doornroosje op DONDERDAG 15 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rats on Rafts
    Beeckestijn Pop 2012
    © Mitch Wolters
  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rats on Rafts in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
15 APR
RATS ON RAFTS Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 26 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 15 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse band Rats on Rafts komt in januari met hun nieuwe album getiteld Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths.

Het album geeft een gefragmenteerde kijk op de belevenissen in de wereld van Rats on Rafts. Van een tour door Japan, tot het verloren raken tussen dromen en de realiteit. Er is een constant getouwtrek tussen de werkelijkheid en fictie. De eerste single van het album heet Tokyo Music Experience, een nummer dat ontstaan is na de tour met Franz Ferdinand door Japan in 2018. “Diep onder de indruk van onze tijd in Tokyo was het moeilijk terug te zijn in Nederland. Alle impressies bleven muurvast als een bonk energie boven ons zweven. Op een dag explodeerde deze, en daaruit ontstond Tokyo Music Experience.

De afgelopen jaren heeft de band wereldwijd veel getoerd met optredens op onder andere Liverpool Psych Fest (UK), Best Kept Secret (NL), Reeperbahn (DE), Primavera (SP) en Glastonbury Festival (UK).

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te Welcome To The Village 2015 - zaterdag Foto Rats on Rafts te Festival deBeschaving 2012 Foto Rats on Rafts te Metropolis Festival 2013 Foto Rats on Rafts te Metropolis Festival 2013 Foto Rats on Rafts te Baroeg Open Air 2015 Foto Rats on Rafts te Motel Mozaique 2012
 
Bekijk alle 64 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerd nieuws