concert: Guineapig / Gutalax / Spasm in Baroeg op ZONDAG 17 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Guineapig / Gutalax / Spasm in Baroeg) verplaatst naar zondag 16 oktober 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
17 OKT
GUINEAPIG / GUTALAX / SPASM 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Guineapig Gutalax Spasm
Toegang Vvk € 16,50. Entree € 17,50

EXTRA INFORMATIE

GUTALAX

Als ongekroonde koningen van de goregrind weet Gutalax hoe je een ranzig feestje moet bouwen. Met het motto “In Shit We Trust” leveren de Tsjechische coprofielen een dosis met rock ’n roll doorspekte grind waar de Rotterdamse riolen met spanning op wachten.

SPASM

Landgenoten Spasm zijn van het zelfde laken een pak. Viezigheid en jolijt verpakt in een bak herrie veroorzaakt door een drummer, bassist en een putgrunter.

GUINEAPIG

Met hun lompe goregrind bulldozert het Italiaanse drietal Guineapig over alles en iedereen heen. Er is gewoon geen ontkomen aan. Wij staan klaar voor een goede pit. We zien je daar!

Gerelateerde festivals