concert: Michael Franti & Spearhead in De Oosterpoort op ZATERDAG 29 JANUARI 2022

ZA.
29 JAN
MICHAEL FRANTI & SPEARHEAD Kleine zaal, 20:30 uur De Oosterpoort, Groningen
2022

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 28 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 29 januari 2022.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Franti & Spearhead in De Oosterpoort
Tickets Michael Franti & Spearhead:
za 29 jan
De Oosterpoort, Groningen
€ 34,60

EXTRA INFORMATIE

Dertig jaar na het ijzersterke debuut Home zet Michael Franti zijn missie onvermoeid voort om positieve veranderingen in gang te zetten én te verspreiden door middel van muziek. Met zijn groep Spearhead combineert hij stijlen als old-school funk, soul, reggae en hiphop tot een aanstekelijke mix. Franti is een man van vele levensmotto's, zoals Everyone Deserves Music, Of Course You Can en Stay Human. Stay Human is tevens de naam van zijn nieuwste multi-mediaproject, een documentaire met bijbehorende plaat die samen dienen als een doorlopend verhaal. De kern van dit verhaal draait om de verschillende manieren waarop social media de mensheid steeds verder van elkaar vervreemd. Weinig acts zijn namelijk zo onderlegd in het geven van opzwepende shows waarbij je van begin tot eind staat te springen. Laat de positive vibes vanavond rijkelijk vloeien!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Oosterpoort in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Franti & Spearhead in De Oosterpoort plaatsvindt.

Foto's van Michael Franti & Spearhead

Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2006
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Franti & Spearhead

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws