concert: Pestilence in Q-Factory op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pestilence
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel
  • Pestilence
    Alcatraz 2018
    © Conny van den Heuvel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pestilence in Q-Factory) verplaatst naar vrijdag 20 mei 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 DEC
PESTILENCE Grote Zaal, 20:00 uur Q-Factory, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Pestilence

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 30 april 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 17 december 2021.

EXTRA INFORMATIE

De genre-tartende en progressieve deathmetalband Pestilence is na ruim 30 jaar nog steeds springlevend. Onder leiding van Patrick Mameli ontwikkelde het geluid van de band zich van energieke trash tot innovatieve deathmetal, die nog steeds wereldwijd gerespecteerd wordt.

Albums als “Consuming Impulse” en "Testimony Of The Ancients” worden als klassiekers in het genre beschouwd en Pestilence wordt vaak in één adem genoemd met acts als Death, Cynic en Atheist, maar ook Obituary and Deicide, met wie de band in de jaren 90 'het roemruchte Roadrunner-label deelde.

Pestilence staat nog steeds als een invloedrijke en onderscheidende pilaar in de deathmetalscene en werkt momenteel aan hun nieuwe album getiteld "Exitivm", hun eerste album dat zal worden utgebracht op Agonia Records.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Pestilence

Foto Pestilence te Alcatraz 2018 Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010 Foto Pestilence te Neurotic Deathfest 2010 Foto Pestilence te Alcatraz 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Pestilence

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws