concert: Michael Franti & Spearhead in Doornroosje op VRIJDAG 28 JANUARI 2022

VR.
28 JAN
MICHAEL FRANTI & SPEARHEAD Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2022
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Michael Franti & Spearhead in Doornroosje
Tickets Michael Franti & Spearhead:
vr 28 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 33,00

EXTRA INFORMATIE

De altijd stralende Michael Franti is een Californische muzikant, poëet en spoken word-artiest maar ook filmmaker en filantroop. Hij wisselt feel good-nummers af met serieuze politieke statements. Deze pakt hij in in een aanstekelijke mix van hiphop, funk, ska, reggae en rock.

Samen met zijn band Spearhead staat hij voor een wereld met meer positiviteit, hoop en vrede. Zijn laatste album heet ‘Stay Human Vol. II’ en staat vol met inspirerende nummers die ervoor strijden dat we ook in deze tijden vast moeten houden aan onze menselijkheid. Michael Franti is na zijn verbale avonturen met The Disposable Heroes of Hiphoprisy en The Beatnigs helemaal in balans tussen wat hij wil vertellen en hoe het moet klinken. Bovenop deze ervaring en muzikale en verbale rijkdom komt zijn overrompelende live-reputatie inclusief hits zoals ‘People In the Middle’ ‘Of Course You Can’ en ‘All The Freaky People’. Peace, Praise & Party!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Michael Franti & Spearhead in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Michael Franti & Spearhead

Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2008 Foto Michael Franti & Spearhead te Lowlands 2003 Foto Michael Franti & Spearhead te Pukkelpop 2006
 
Bekijk alle 5 foto's van Michael Franti & Spearhead

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws