concert: Ntjam Rosie show 2 in Podium Victorie op VRIJDAG 16 APRIL 2021

  • Ntjam Rosie
    Andy Allo - 30/11 - People's Place
  • Ntjam Rosie
    Summertime Festival 2019
    © Maarten Ederveen
VR.
16 APR
NTJAM ROSIE SHOW 2 Kleine zaal, 21:15 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Ntjam Rosie
Toegang DUO TICKET ZAAL (MIN 2) PRIJS P.P.
€19,10*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

Voor Ntjam Rosie was muziek letterlijk álles in haar leven, maar met het verstrijken der jaren en haar partner- en moederschap kwam het besef dat er meer is dan muziek. Dat leidde tot het album ‘Family & Friends’, het tweede deel van een trilogie en de mijlpaal die begon met een aantal rigoureuze stappen.

Voordat ze op haar 9e naar Nederland emigreerde woonde Ntjam Rosie in Kameroen. Ze hoorde de trommels, het zingen in de kerk, de onmiskenbare groove en ontwikkelde een grote liefde voor muziek.

Binnenkort vertrekt ze naar haar geboorteland Kameroen om daar te werken aan het afronden van de trilogie. Hoe het derde deel eruit zal zien – een album of een theaterstuk bijvoorbeeld – is nog een verrassing, ook voor Rosie zelf.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ntjam Rosie show 2 in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van Ntjam Rosie

Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Andy Allo - 30/11 - People's Place Foto Ntjam Rosie te North Sea Jazz 2015 - Vrijdag Foto Ntjam Rosie te Summertime Festival 2019
 
Bekijk alle 19 foto's van Ntjam Rosie

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws