concert: Lesoir in Parkvilla op VRIJDAG 04 JUNI 2021

VR.
04 JUN
LESOIR 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2021
Hoofdprogramma Lesoir

EXTRA INFORMATIE

Deze avond presenteert Serious Music Alphen de Nederlandse band Lesoir. De band werd in 2010 opgericht. Lesoir bracht in 2011 hun debuutalbum uit. Het succes van de band als ‘special guest’ tijdens de vijf weken durende tour van de bekende Poolse band Riverside in het voorjaar van 2019, zorgde voor de boost die Lesoir nodig heeft om door te pakken voor het schrijven van een nieuw album. Het resultaat ‘Mosaic’ (2020) is volgens de band ‘ een eerlijke plaat die volop emotie toont, minder boos dan de voorgander maar bovenal zichzelf’. De titel van het album verwijst naar de ‘stukjes’ die samen ons leven vormen; net als die netjes geordend lijken te zijn kan zo lopen dat alles in de war wordt geschopt en dat we opnieuw moeten beginnen; met dezelfde stukjes, maar met een ander resultaat. ‘Mosaic’ is het meest dynamische album van de band tot nu toe geworden. Aanvang: 20.30 uur.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkvilla in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lesoir in Parkvilla plaatsvindt.

Foto's van Lesoir

Foto Lesoir te Riverside - 26/03 - Hedon Foto Lesoir te Riverside - 26/03 - Hedon Foto Lesoir te Riverside - 26/03 - Hedon
 
Bekijk alle 3 foto's van Lesoir

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws