concert: October Tide + Noctem | Baroeg in Baroeg op ZONDAG 09 MEI 2021

  • Noctem
    Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel
    © Wendy Jacobse
  • Noctem
    Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel
    © Wendy Jacobse
ZO.
09 MEI
OCTOBER TIDE + NOCTEM | BAROEG 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma October Tide
Voorprogramma Noctem
Toegang Vvk € 14,00. Entree € 15,00.

EXTRA INFORMATIE

Het Zweedse October Tide begon ooit (in 1994) als muzikaal uitstapje van enkele Katatonia-leden. Dik 25 jaar later kunnen we concluderen dat het vijftal rond de gebroeders Norrman al lang en breed op eigen benen staan en een eigen koers varen. Het getij van de zee heeft geen invloed op die koers. Nog steeds levert de band fantastische doom/death metal. Dat hebben ze in 2019 op zowel het In The Grip Of Winter fest als de Dutch Doom Days bewezen.

Noctem heeft ook al meerdere keren in Baroeg gestaan. Op muzikaal gebied zijn de Spanjaarden wel van een andere orde. Al vijf albums lang levert deze band geweldige black/death metal af. Het in 2019 verschenen “The Black Consecration” als voorlopig hoogtepunt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Baroeg in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat October Tide + Noctem | Baroeg in Baroeg plaatsvindt.

Foto's van Noctem

Foto Noctem te Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel Foto Noctem te Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel Foto Noctem te Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel Foto Noctem te Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel Foto Noctem te Nargaroth - 24/03 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 5 foto's van Noctem

Leden die hier naar toe gaan