concert: Feuerengel in Podium Victorie op VRIJDAG 11 NOVEMBER 2022

  • Feuerengel
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders
  • Feuerengel
    Zwarte Cross 2012
    © Nico Reinders
VR.
11 NOV
FEUERENGEL Kornuit Zaal, 20:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2022
Hoofdprogramma Feuerengel

EXTRA INFORMATIE

FEUERENGEL: A Tribute To Rammstein

Vrijwel iedereen die een Rammstein concert bezocht, ziet het unieke karakter van de band terug bij FEUERENGEL. Tijdens een concert van Rammstein in 1997 ontstond het idee om de band zo origineel mogelijk te kopiëren. Zo werd FEUERENGEL dé officiële Rammstein tribute band. Dat ze de nummers perfect konden kopiëren werd al snel duidelijk, maar ook de show is net zo explosief. Niet alleen toont de Nederlandse en Duitse pers interesse, ook Rammstein zelf pikte de band op. Dit leidde tot een uitnodiging om te komen spelen tijdens de uitreiking van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums 'Sehnsucht' en 'Herzeleid'.

Verwacht een show vol met vlammenwerpers, vuurbogen, raketten, kruisbogen, explosieven en steengoede covers van één van de meest spraakmakende bands; Rammstein.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Podium Victorie in Alkmaar. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Feuerengel in Podium Victorie plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Feuerengel

Foto Feuerengel te Feuerengel - 12/03 - 013 Foto Feuerengel te Feuerengel - 12/03 - 013 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Forever Young 2006 Foto Feuerengel te Zwarte Cross 2012 Foto Feuerengel te Feuerengel - 12/03 - 013
 
Bekijk alle 20 foto's van Feuerengel

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan