concert: Hypno5e + Déluge | Baroeg in Baroeg op VRIJDAG 30 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hypno5e
    Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
    © Eva Bakker
  • Hypno5e
    Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
    © Eva Bakker


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hypno5e + Déluge | Baroeg in Baroeg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
30 APR
HYPNO5E + DÉLUGE | BAROEG 19:00 uur Baroeg, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Deluge Hypno5e
Toegang Vvk € 14,00. Entree € 15,00.

EXTRA INFORMATIE

Deze Franse formatie is een must-see voor alle liefhebbers van progressieve metal. Opgericht door Emmanuel Jessua, die opgroeide in Bolivia, heeft de band intussen een aantal indrukwekkende releases op hun naam staan. Ze hebben zelfs een soundtrack opgenomen voor de door Jessua geregisseerde film “El Alba, les ombres errantes”. Vandaar dat het viertal ook wel eens het label cinematic metal krijgt opgeplakt. Dat ze ook door Gojira gevraagd zijn om met hen te toeren, zegt ook voldoende

Het eveneens Franse Déluge zet zichzelf in de markt als untrue French black metal. Voordat je meteen afhaakt, moet je vijftal toch een kans geven. Ze mixen moderne, soms zelfs serene black metal met post-hardcore invloeden. Hierdoor ontstaat een muzikale dans tussen agressie en rust. Met het nieuwste album “Ægo Templo” bewijzen de heren dat Frankrijk echt een voedingsbodem voor geweldige muziek is.

Foto's van Hypno5e

Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
 
Bekijk alle 3 foto's van Hypno5e

Leden die hier naar toe zijn geweest