concert: Linde Schöne in Doornroosje op VRIJDAG 19 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Linde Schöne
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen
  • Linde Schöne
    Grasnapolsky 2017 - Zondag
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Linde Schöne in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
19 FEB
LINDE SCHÖNE Rode Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Linde Schöne
Concert uitverkocht
Linde Schöne in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 19 feb
1,5 Meter Concert: Linde Schöne (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

In haar appartement in Nijmegen schrijft Linde Schöne liedjes. Ze gaan over haar leven; de liefde, de pijn, drama maar ook geluk. Ze vertelt haar verhaal in levensechte wijze met haar realer-than-life teksten. Na bijna twee jaar volledige radiostilte rondom de zangeres is Linde terug van weg geweest. Ze heeft zichzelf volledig opnieuw uitgevonden. Ze heeft veel meegemaakt en nog meer geleerd waardoor ze zowel gegroeid is als persoon en als muzikant en ze meer zichzelf is dan ooit. Hierdoor gaat ze recht op haar doel af en is haar nieuwe muziek lichter, eerlijker en volwassener. Elke vezel van haar muziek is doordrenkt van de onontkoombare echtheid van het – en vooral háar – bestaan.
Na een periode van stilte en zelfontplooiing markeert in 2020 de ingetogen comeback-single Ergens In Mijn Hoofd – die inzoomt op een voor Linde zware periode – een nieuw muzikale startschot. Het opgewekte feministische anthem Boys en haar meeste recente single 10 Keer zijn het tweede en derde wapenfeit van haar recent verschenen album Nog Heel Even. Een album om op te dansen in de woonkamer en de kracht te vinden om alles te overwinnen; over (wan)hoop, onafhankelijkheid en zelf-acceptatie.

Foto's van Linde Schöne

Foto Linde Schöne te Linde Schöne - 06/11 - Bitterzoet Foto Linde Schöne te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Linde Schöne te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Linde Schöne te Lowlands 2017 - Vrijdag Foto Linde Schöne te Linde Schöne - 06/11 - Bitterzoet Foto Linde Schöne te Alles is nu 2021
 
Bekijk alle 27 foto's van Linde Schöne

Gerelateerd nieuws