concert: M. & Winterdagen in Simplon op ZATERDAG 06 FEBRUARI 2021

ZA.
06 FEB
M. & WINTERDAGEN Grote Zaal, 19:30 uur Simplon, Groningen
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 19 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 06 februari 2021.

Concert uitverkocht
M. & Winterdagen in Simplon is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 06 feb
Winterdagen & M.
Simplon, Groningen

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse artiest kreeg de kans om op festivals zoals Grasnapolsky en Oerol te spelen, en bracht reeds zijn langverwachte EP ‘Phase In’ uit op het Zweedse label 1631 Recordings. Winterdagen komt naar Simplon vergezeld met de woordkunstenaar M. In de gedichten van M. worden menselijke schoonheden van het hedendaagse met een kritische blik vertaald. Gezamenlijk werkten de twee artiesten de afgelopen jaren veel aan muzikale projecten, resulterend in hun EP genaamd ‘Lange Leegtes’. Je hoort daarop M. zijn observerende en beeldende teksten, in perfecte symbiose met de meeslepende piano- en synthesizer sounds van Winterdagen. Eind dit jaar zal de EP uitgebracht worden en op 19 december laten de artiesten hun nieuwe gezamenlijke werk horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat M. & Winterdagen in Simplon plaatsvindt.