concert: Aafke Romeijn in Simplon op ZONDAG 11 APRIL 2021

ZO.
11 APR
AAFKE ROMEIJN 15:30 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Aafke Romeijn

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 04 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 11 april 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Aafke Romeijn in Simplon
Tickets Aafke Romeijn:
zo 11 apr
Simplon, Groningen

EXTRA INFORMATIE

De zogenoemde ongekroonde koningin van de Nederlandstalige electropop; de Utrechtse Aafke Romeijn is een zangeres, muzikant, songschrijver en desalniettemin een befaamde Twitter-persoonlijkheid. Haar muziek is vergelijkbaar met een elektronische melting-pot van artiesten als Spinvis en Peaches.

Aafke is al jaren bezig met haar muziek en literatuur, haar bekendste track is de funky-hipster-hit uit 2016 ‘Alles Went’ met Sef. In 2018 bracht ze haar politieke science-fiction debuutroman ‘Concept M’ uit en het jaar daarop verscheen het album ‘M’, dienend als soundtrack voor het boek. Aafke Romeijn komt op 11 december bewapend met haar unieke muzikale inventaris naar de grote zaal van Simplon voor een gezellig en eigenaardig optreden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Aafke Romeijn in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Aafke Romeijn

Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Aafke Romeijn te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Aafke Romeijn

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws