concert: For I Am King in Simplon op ZONDAG 05 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • For I Am King
    Jera On Air 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden
  • For I Am King
    Jera On Air 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (For I Am King in Simplon) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
05 SEP
FOR I AM KING Grote Zaal, 20:45 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma For I Am King
Voorprogramma Heart Of A Coward

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse metalband FOR I AM KING is a force to be reckoned with in de metalscene. Ze leveren een explosieve melting-pot van melodieuze, moderne en complexe metal. Geleid door de brute stem van frontwoman en echte eyecatcher Alma Alizadeh weten ze elk publiek uit hun dak te laten gaan.

Na een EP in 2014 debuteerden ze in 2016 met hun eerste studioalbum ‘Daemons’, wat de ambitieuze band al snel op de kaart zette. Sindsdien raasde het vijftal door de podia van Nederland met keer op keer een verwoestende show, Belgie en Duitsland wisten er ook niet aan te ontsnappen. In 2018 verscheen het album ‘I’, met een vernieuwende en verfrissende twist waarin de onderlinge groei van de band sterk naar voren kwam. Met een inventaris vol ervaring en geweldige tracks vieren ze in 2021 het vijfjarig bestaan van hun debuutalbum met een speciale show in Simplon!

Foto's van For I Am King, Heart Of A Coward

Foto For I Am King te FortaRock 2018 Zaterdag Foto For I Am King te VUUR - 06/04 - Doornroosje Foto For I Am King te Jera On Air 2019 - Vrijdag Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te Into The Grave 2019, Vrijdag Foto For I Am King te Jera On Air 2019 - Vrijdag
 
Bekijk alle 31 foto's van For I Am King

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden