Winnen: 2x2 kaarten voor Smithsfoodgroup-feest met o.a. For I Am King

For I Am King
Winnen: 2x2 kaarten voor Smithsfoodgroup-fees- t met o.a. For I Am King
Door Jessiehuijbrechtse op 13 oktober 2016 - 17:13 Op 23 oktober bestaat het label Smithsfoodgroup vijf jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Op die dag vindt er in Hall Of Fame in Tilburg een vette show plaats.

De artiesten die optreden zijn For I Am King, Let's Talk Daggers, Mary Flelds, The Artemis en The Prestige. Jij kan daar zomaar bij zijn! Hoe? Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show! En alsof dat nog niet genoeg is krijg je er ook nog een pretpakket met vinyl, tape, cd en stickers bij!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar deze show wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp '5 Years Of Smithsfoodgroup'.



Deze winactie geldt t/m 19 oktober


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the chainsmokers

THE CHAINSMOKERS VOOR SHOWS NAAR AMSTERDAM EN BRUSSELHet Amerikaanse duo The Chainsmokers komt in februari naar Nederland en...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. DRAKE, SUM 41 EN... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.