concert: Hell over Europe Tour in Metropool op ZONDAG 31 OKTOBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Aborted
    Kataklysm - 21/02 - 013
    © Erik Luyten
  • Fleddy Melculy
    Pedro Pico Pop 2017
    © Maaike Ronhaar


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Hell over Europe Tour in Metropool) verplaatst naar donderdag 24 maart 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
31 OKT
HELL OVER EUROPE TOUR 19:00 uur Metropool, Hengelo
2021

EXTRA INFORMATIE

De Belgische deathmetalband Aborted noemt hun eigen muziek ‘gut wrenching’ en daar is geen woord van gelogen – Aborted klinkt als een op hol geslagen wetenschappelijk experiment om de bruutste en snelste death metal te fabriceren. In de 25 jaar van hun bestaan heeft Aborted talloze bezettingswisselingen gekend, maar aan het hoofd staat nog steeds oprichter en vocalist Sven de Caluwé. Op 17 april verschijnt de nieuwe ep La Grande Mascarade! Mis ook de drie supports niet: The Acacia Strain (metalcore, VS), Benighted (deathgrind, FR) en Aborteds Vlaamstalige vrienden van Fleddy Melculy!

Foto's van Aborted, Benighted, Fleddy Melculy, The Acacia Strain

Foto Aborted te Neurotic Deathfest 2009 Foto Aborted te Amsterdam Metal Fest Foto Aborted te Amsterdam Metal Fest Foto Aborted te Neurotic Deathfest 2009 Foto Aborted te Neurotic Deathfest 2009 Foto Aborted te Waldrock 2007
 
Bekijk alle 26 foto's van Aborted
Bekijk alle 3 foto's van Benighted
Bekijk alle 52 foto's van Fleddy Melculy

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws