concert: Marlijn Weerdenburg - Marlijn zingt in Verkadefabriek op ZONDAG 21 FEBRUARI 2021

ZO.
21 FEB
MARLIJN WEERDENBURG - MARLIJN ZINGT Grote theaterzaal, 20:00 uur Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Marlijn Weerdenburg

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 20 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 21 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Ze bekeek alle hoeken van de theaterwereld, maar voor de veelzijdige Marlijn Weerdenburg blijft theater en zang de combinatie die haar hart sneller laat kloppen. Nu is het dus tijd om haar droom in vervulling te laten gaan: Marlijn Zingt.

We kennen haar als tv-presentatrice, actrice en van verschillende theaterproducties. In dit programma gaat Marlijn terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen. Ze heeft haar lievelingsmuzikanten gevraagd om voor, of met haar, te schrijven. Wat heeft geresulteerd in prachtige, nieuwe Nederlandstalige teksten en muziek.

Marlijn Zingt is een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het leven; hoe het moederschap haar richting en kracht gaf en hoe de ziekte van haar vader haar hele wereld op z’n kop zette.

Met teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Bertolf, Daniel Lohues en Izaline Calister.

Regie Paul de Munnik

Geprogrammeerd i.s.m. So What!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Marlijn Weerdenburg - Marlijn zingt in Verkadefabriek plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws