concert: Palmbomen II in Doornroosje op ZONDAG 07 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Palmbomen II
    Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Palmbomen II
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Palmbomen II in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
07 MRT
PALMBOMEN II Rode Zaal, 16:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Palmbomen II

EXTRA INFORMATIE

Kai Hugo, het gezicht achter Palmbomen II, is een artiest die zoekt naar ongebruikelijke harmonieën en frisse, absorberende grooves. Zijn eigenzinnige sound onderscheidt hem, evenals de live visuals die hij ontwikkelt ter aanvulling op zijn live-shows. Zo brengt hij de luisteraar naar een surrealistische en toch gastvrije onbekendheid.

Kai werkte ook meermaals samen met Betonkust als Palmbomen II & Betonkust. In 2018 bracht het duo in speciale gelegenheid voor Dekmantel het album Center Parcs uit. Het werd een elektronische popplaat met wazige melodieën en ruwe randen, fuzzy house en stoffige grooves. Het album neemt je mee in een dromerige, hartverwarmende muziekwereld die lijkt op een denkbeeldig retroparadijs. In 2019 volgde de opvolger Parallel B.

Foto's van Palmbomen II

Foto Palmbomen II te Opstaan Met: Palmbomen II - 06/02 - Podium Victorie Foto Palmbomen II te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Palmbomen II te Opstaan Met: Palmbomen II - 06/02 - Podium Victorie Foto Palmbomen II te Opstaan Met: Palmbomen II - 06/02 - Podium Victorie Foto Palmbomen II te Opstaan Met: Palmbomen II - 06/02 - Podium Victorie Foto Palmbomen II te Opstaan Met: Palmbomen II - 06/02 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 15 foto's van Palmbomen II

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws