concert: Palmbomen II in Doornroosje op ZONDAG 07 MAART 2021

  • Palmbomen II
    Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Palmbomen II
    Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag
    © Linde Dorenbos
ZO.
07 MRT
PALMBOMEN II Rode Zaal, 16:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Palmbomen II
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Palmbomen II in Doornroosje
Tickets Palmbomen II:
zo 07 mrt
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Kai Hugo, het gezicht achter Palmbomen II, is een artiest die zoekt naar ongebruikelijke harmonieën en frisse, absorberende grooves. Zijn eigenzinnige sound onderscheidt hem, evenals de live visuals die hij ontwikkelt ter aanvulling op zijn live-shows. Zo brengt hij de luisteraar naar een surrealistische en toch gastvrije onbekendheid.

Kai werkte ook meermaals samen met Betonkust als Palmbomen II & Betonkust. In 2018 bracht het duo in speciale gelegenheid voor Dekmantel het album Center Parcs uit. Het werd een elektronische popplaat met wazige melodieën en ruwe randen, fuzzy house en stoffige grooves. Het album neemt je mee in een dromerige, hartverwarmende muziekwereld die lijkt op een denkbeeldig retroparadijs. In 2019 volgde de opvolger Parallel B.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Palmbomen II in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Palmbomen II

Foto Palmbomen II te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Palmbomen II te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Palmbomen II te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Palmbomen II te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Palmbomen II te Amsterdam Dance Event 2017 - Woensdag Foto Palmbomen II te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 7 foto's van Palmbomen II

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws