Palmbomen II naar TivoliVredenburg in januari

Palmbomen
Palmbomen II naar TivoliVredenburg in januari
Door sjoertb op 29 oktober 2020 - 12:20 Begin volgend jaar komt Palmbomen II naar Utrecht voor een optreden in TivoliVredenburg. De DJ en producer houdt een live concert in de Herz-zaal.

Meeslepende grooves, een frisse acid sound en ongebruikelijke harmonieën zijn de handelsmerken van de artiest. Kai Hugo koos voor de naam Palmbomen II om onderscheid te maken van zijn eerdere warme chillwave-project Palmbomen I. Met analoge drummachines en synths creëert hij met Palmbomen II lo-fi psychedelische house.

Op 16 januari vindt het concert plaats. Tickets voor Palmbomen II in TivoliVredenburg zijn hier verkrijgbaar. Een kaartje kost 15 euro.

Het concert is een samenwerking tussen TivoliVredenburg en het poppodium EKKO. Verder wordt het corona-proof georganiseerd. De actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM worden nageleefd.Bestel tickets Palmbomen II in TivoliVredenburg
Tickets Palmbomen II
za 16 jan
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 15,00
 Marillion1

MARILLION IN OKTOBER MET 'THE LIGHT AT THE END OF...Van 20 tot 26 oktober 2021 komt de Britse rockband Marillion met 'The Light...

Tate McRae

TATE MCRAE NAAR AMSTERDAM EN ANTWERPEN Tate McRae komt onze kant op. De Canadese zangeres, songwriter en danseres...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.