concert: Eefje de Visser in Doornroosje op DONDERDAG 16 DECEMBER 2021

  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
DO.
16 DEC
EEFJE DE VISSER Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 07 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 16 december 2021.

Concert uitverkocht
Eefje de Visser in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 16 dec
Eefje De Visser (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Eefje de Visser aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Visser laat tegenwoordig een meer elektronisch geluid horen in haar muziek. Hiermee wordt ze inmiddels ook buiten de land-en taalgrenzen opgepikt.

Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet en broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin volgend jaar. Voor deze gelegenheid zal ze live spelen in de grote zaal van Doornroosje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje de Visser in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag Foto Eefje de Visser te Down The Rabbit Hole 2016 - Zaterdag Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 23/8 - Artis
 
Bekijk alle 82 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws