concert: Eefje de Visser in Doornroosje op DONDERDAG 16 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Eefje de Visser in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
16 DEC
EEFJE DE VISSER Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 07 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 16 december 2021.

Concert uitverkocht
Eefje de Visser in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 16 dec
Eefje De Visser (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Visser laat tegenwoordig een meer elektronisch geluid horen in haar muziek. Hiermee wordt ze inmiddels ook buiten de land-en taalgrenzen opgepikt.

Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet en broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin volgend jaar. Voor deze gelegenheid zal ze live spelen in de grote zaal van Doornroosje.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 27/09 - Nieuwe Luxor Theater Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Eefje de Visser te Damaris 2014 Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje de Visser te Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 87 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws