concert: Eefje de Visser in Doornroosje

  • Eefje de Visser
    Eurosonic Noorderslag 2011
    © Marcel Poelstra
  • Eefje de Visser
    Eefje de Visser - 8/10 - Melkweg
    © Yannick Putz
DO.
07 JAN
EEFJE DE VISSER Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Eefje de Visser
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Eefje de Visser in Doornroosje
Tickets Eefje de Visser:
do 07 jan
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Donkere drums, dromerige synths en een catchy en zwoele sound. Met haar solo tour speelde Eefje de Visser vorig jaar al in clubs en op festivals in binnen-en buitenland. Visser laat tegenwoordig een meer elektronisch geluid horen in haar muziek. Hiermee wordt ze inmiddels ook buiten de land-en taalgrenzen opgepikt.

Haar nieuwe single Zwarte Zon is de volgende stap in deze richting. Een bitterzoet en broeierig nummer over het afsluiten van een waardevolle periode en het vinden van nieuwe energie en inspiratie. Het vierde album van Eefje de Visser verschijnt begin volgend jaar. Voor deze gelegenheid zal ze live spelen in de grote zaal van Doornroosje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eefje de Visser in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Eefje de Visser

Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Festival deBeschaving 2014 Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Eurosonic Noorderslag 2012 Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag Foto Eefje de Visser te Amsterdam Woods Festival 2016 - vrijdag
 
Bekijk alle 73 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws