concert: Spinvis in C.C. Westrand op WOENSDAG 28 APRIL 2021

  • Spinvis
    Crossing Border Den Haag 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Spinvis
    Eurosonic Noorderslag 2012
    © Marcel Poelstra
WO.
28 APR
SPINVIS C.C. Westrand, Dilbeek
2021
Hoofdprogramma Spinvis

EXTRA INFORMATIE

Erik de Jong, beter bekend als Spinvis, is in vijftien jaar uitgegroeid tot een van de meest eigenzinnige en veelzijdige artiesten in het Nederlandse poplandschap. Zijn succesvolle debuutalbum uit 2002 leek moeilijk op te volgen, maar toch wist hij die kwaliteit te evenaren met wondermooi-weemoedige platen als ‘Dagen Van Gras, Dagen Van Stro’ (2005), ‘Tot Ziens, Justine Keller’ (2011) en ‘Trein Vuur Dageraad’ (2017). Op 2 oktober dit jaar kwam zijn nieuwe album 7.6.9.6 uit. De plaat is gedwongen door isolatie van de coronacrisis opgenomen in een setting die Spinvis alleen nog kende van vroeger. Het album bevat muziek die zich met geen pen laat beschrijven, behalve dan dat het ‘vintage Spinvis’ is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de C.C. Westrand in Dilbeek? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Spinvis in C.C. Westrand plaatsvindt.

Foto's van Spinvis

Foto Spinvis te Down The Rabbit Hole 2017 - Zaterdag Foto Spinvis te Bevrijdingspop Haarlem 2012 Foto Spinvis te Spinvis - 19/12 -Paradiso Foto Spinvis te Spinvis - 17/05 - Burgerweeshuis Foto Spinvis te Parade Amsterdam - vrijdag 24 augustus 2012 Foto Spinvis te Spinvis - 20/3 - Tivoli Oudegracht
 
Bekijk alle 109 foto's van Spinvis

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws